Tråååk!

Asså fan vad jag är tråkig egentligen. haha. Sitter bara här och ugglar varje dag, tur som fan att jag har Sara. hihi. annars hade det varit ännu tråkigare. Jätte kul att jag har kommit så nära henne nu :) Hon kommer också på lördag och nästa helg är det Björket och då ska hon och jag ragga som fan tsm :D haha Du är för go gumman! <3

Puss och kram, nu är det Greys som fan :D

By the way

Jag glömde ju berätta att jag och Mel äntligen har startat upp våra myskvällar igen, varje tisdag med Gossip girl och gynning :) Älskar dig Hun<3

Update on my life ;D

Yes people :D
Jag trivs faktiskt riktigt bra på praktiken nu. Känns mycket bättre än vad det gjorde innan lovet. Känns som att dem trivs med mig också och det är ju skönt. Mys hrlg på g och jag ser fram emot den väldigt mycket. På fredag ska jag och Pau köra till Eslöv och mysa med Nova och Salle. Ska bli jätte mysigt. Sen på lördag ska jag ha tjejmiddag :D Massa god amt och god dricka. Niceprice :D Det är skola imorgon första gången på två veckor och det ska faktiskt bli riktigt skönt. jag saknar ju faktiskt mina tjejer! och sen börjar jag halv ett och då kan man faktiskt överleva att gå i skolan två timmar :D Ohh, vad jag längtar till helgen! Spenderas med mina favorit tjejer. Bara synd att Liv inte kan komma. Men det kommer fler gånger ju :) På tal om Liv så är hon bäst...

FÖR HON KLARADE SIN UPPKÖRNING IDAG SÅ NU HAR HON KÖRKORT! GRATTIS GUMMAN, ÄR SÅ SJUKT STOLT ÖVER DIG!!!!!! <3

Puss och kram

AJ!

Ja, det gjorde verkligen ont. Ledsen blev jag och jag kan inte sluta tänka på det :(

Myskvällar!

Jag glömde säga en viktig sak, och det är att jag och Mel äntligen ska få tillbaka våra en gång i veckan myskvällar! Åh, vad jag är glad :D

Älskar dej mel! <3

Hepp hepp

Jag är hos Pau nu :) Hon städar, haha. vi ska ha myspys ikväll och imorn efter att jag har jobbat också :) Tänkte lägga upp några bilder från igår :)


Cizzi käkar som ni ser :)
image27



Liv och Maria på resturangen (MAria har klippt lugg :D)
image28


Jag och Cilia :D
image29


Cizzi och Maria innan bion :)
image30


Jag och Liv innan bion :)
image31


Love love love! <3
image32


Nu ska jag se efter hur det går för Pau i städningen ;D Pöösss

Tjeeena!

Nu är jag lite mindre deppad än vad jag var sist jag skrev här :D Igår var det en sån himla rooolig dag.
Tog tåget till eslöv klockan två, mötte upp Liv, gick och åt på subway och sen gick vi till Cizzi salong. Hon klippte mig, riktigt fint blev det och jag är jätte nöjd :D ska lägga upp en bild sen :) Under tiden jag blev klippt dök Maria upp. Och då var vi alla samlade igen, äntligen! Fy vad jag har saknat att ha den tjejen på våra tjejkvällar, det är liksom inte detsamma utan henne, visst vi har kul endå, men vi är liksom fyra, det är så det ska va!! :D Sen var det Marias tur att bli klippt, hon blev riktigt snygg hon också ;D Sen tog vi alla fyra (fyra fyra fyra :D:D:D:D) tåget till Lund. Så kul vi hade, kände hur glad jag blev av att det äntligen kändes som förut. Vi gick och åt på kina resturang, vi ar nog inte de bästa kunderna för efter vi hade ätit så satte vi oss och spelade kort!! På en resturang! haha :p Helt sjuka är vi. Iaf så satt vi där i två timmar, det var riktigt god mat. Liv har en massa bilder, lägger upp några så fort hon har skickat dem till mig :) Efter detta gick vi och handlade en massa godis och sen gick vi och såg P.S I love ypu på bio och jag säger bara FAN VAD BRA DEN VAR! Och fan vad vi grät , eler mest Cizzi och Liv men guuud vilken bra film! Sen tog vi bussen ut till livs mormors hus vid tolv och sen låg jag och Maria och snackade till typ två, eller nåt! Denna dagen var väl behövd, jag som var så deppig i tisdags! Tack mina älskade tjejer! Jag älskar er!

image26

LOOOOOVEEEEEEE <3

Alltid andra handsval?

Åh, jag kan verkligen inte sova. Kan inte påstå att jag har försökt direkt men kan inte heller påstå att jag vill försöka. Denna kvällern har bara varit ett stort enda SUCK. Och jag känner för att sitta här och deppa och gnälla lite. Idag har det känts som att jag inte har några vänner, kan låta överdrivet men det är sant. jag vet att jag har flera vänner men idag har det inte känts så. Jag undrar om mina vänner tar mig förgivet. och isåfall varför? För att jag är alldeles för snäll och förstående som mamma och pappa säger, eller för att jag är bra att ha men det finns bättre? jag vet att jag överdriver nu men detta är min blogg och jag har rätt att skriva vad jag tänker. Tänk om jag hade kunnat få ha en pojkvän, en som satte mig före alla andra och gjorde andra till andrahandsval. Någon som bara älskade mig och som brydde sig om mig. suck igen, känns ganska avlägset. Får väl försöka sluta deppa nu. Tänk så många som har det ännu värre än jag...........

SUCK och godnatt!

Where is the love?

Jag bara undrar liksom, jag vill så gärna ha lite kärlek, bara lite! Eller mycket, men åtminstone lite;) haha

image25


Where are you? My Mr Right.

haha, så patetsik men jag orkar inte leta mer, kan du inte bara stå där utanför dörren när jag vaknar i morgon? haha, drömma kan man ju alltid!

Puss Mr Dream!

Choklad och Gossip girl!

Nu sitter jag och tittar på Gossip Girl, det är faktsiskt ganska kul när man inte har någontong att göra! haha




Tur att man inte är som dem iaf ;) haha

Heeeellooo :D

Får väl ta och uppdatera här lite :)

Får se här nu, i onsdags var jag och syster i malmö och grattade kusin som fyllde år. Redan på praktiken samma dag kände jag mig lite hängig och varm men tänkte att jag kan ju inte vara sjuk igen så ignorerade känslan. Väl hemma hos kussen så var jag så sjukt varm och hänig att jag trodde jag hade massa feber. Bara att le och låtsa som ingenting i och med att mina sjuka farföräldrar skulle komma och de behöver inga bakterier och helst inte veta om att det finns några i närheten heller :P Vi tog tåget hem vid åtta och vid det här laget var jag säker på att jag nästan hade 40 graders feber, extremt jobbigt att åka tåg iaf. Väl hemma var det till att vila.

Vaknade på torsdagen, något bättre men något mer förkyld! Herregud vad förkyld jag var. Helt sjukt så förkyld jag var. Men hade nog inte så värst mycket feber mer. Ringde och sjukade mig. Sov, sov och sov hela dagen.

Fredagen var inte mycket bättre, men var verkligen tvungen att asa mig iväg till apoteket och köpa nässpray då jag inte kunde anadas nåt vidare. Hem och sova några timmar men sedan stack jag iväg och jabbade, vet att jag inte bör jobba när jag är så förkyld men jag behöver verkligen pengarna. Det gick faktiskt bra att jobba iaf, lite jobbigt att ögonen rann men det gick ändå :) Det första Robin frågade när han såg mig var om jag var bakfull. haha, så typiskt han :P Sen körde Robin mig till Marielle, där Sara och Pau var. Vi färgade mitt hår och sedan smygstartade vi att fira Mels 19 års dag. Massa mys i deras källare med bra musik god dricka och flipper spel :) Sen körde (Pau körde :P) jag och pau hem till mig, tog en natt macka och sedan la vi oss och sov :)

Vaknade något täppt redan vid halv tio. Smög ut till pappa så att Pau skulle få sova lite till. Sen stack jag och Pau och solade och sen stack vid med pappa till city gross och storhandlade. En allmänt mysig dag. vid halv sju började vi göra oss i ordning och vid halv åtta kom Bo och hämtade oss och vi åkte till Mels 19 års fest. Kul :)


Söndagen var värsta slappe dagen i och med att jag frtf var en aning sjuk. Låg i min säng bokstavligt talat hela dan med min laptop :)

Igår var det en trögstart på lovet, inte mycket alls att göra så vid tre åkte jag till mamma , det var mys :) Jag och Jessika spelade kort och lagade korvstroganoff :) Tänkte också att det underlättade att sova där eftersom jag skulle jobba idag, så kunde jag ju gå till orup, uh så smart jag är. Bara det att när jag började trava ut i skogen tjugo i tolv imorse så trodde jag att jag var säker på vägen och att jag skulle vara där helt tidigt. ack så fel jag hade. Jag hittade fan inte dit!! Gud så dåligt lokalsinne jag har, har gått dit tsm med mamma hundra gånger och jag har tom gått dit själv en gång! Det är ju pinsamt. Efter en stunds yrande ringde jag Lillemor och hon sa att Stefan kunde komma och hämta mig. Min räddare i nöden, haha ;) Såjag gick tillbaka till mamma och då kom stefan så jag kunde jobba iaf :D haha, vad hade jag gjort utan Lillemor och Stean? ;) haha.

Nu har jag inte alls kul, ingenting att göra och inga vänner som har tid med mig :( Får väl gå ner och köpa lite tröstgodis och hyra en film, eller nåt. Nu har jag iaf uppdaterat här lite! Hörs snart!

Ha det fiiiint <3

Ni finns i mina hjärtan!

..varje dag och inte bara på alla hjärtans dag!

image9


image10


image11


image12


image13


image14



image15

image16


image17


image18

image19

image20


image22

image23

image24


Hoppas att jag inte glömt någon men även om ni inte finns på bild så finns ni i mitt hjärta! <3

Why valentines day??

Jag menar, varför ska man visa någon att man älskar den personen en speciell dag och inte alla dagar under året?

Jag älskar i alla fall mina vänner, hela jävla tiden! ;D

Happy fucking valentines day :D

Ingen vill färga mitt hår!

Ingen ville hjälpa mig att färga mitt hår idag :( Där ljög jag lite för Cizzi ville men jag orkade inte gå hem till henne ;) haha. Men det är iaf ofärgat frtf och jag måste färga det innan helgen!

Just so you know ;D

åh, vad kallt det är, här inne!

Har suttit hela eftermiddagen och myst under täcket i min säng och titat på teve. Jag fryser nåt så otroligt. Helt sjukt vad kallt här är idag.. Försöker få tag i Cizzi för jag måste få mitt hår färgat, står inte ut med utväxten längre :P Men hon slutar inte praktiken förrän sex så det är väl därför hon inte svarar :) Det var ganska lugnt på dagiset idag, väldigt många barn är sjuka just nu.Men jag tror att alla skulle komma imorogn, det lär bli full rulle ;)

Har haft många funderingar den sista tiden på vad jag vill göra efter gymnasiet, visst vill jag jobba på dagis ett tag, det tycker jag är jätte roligt men vill jag verkligen göra det i hela mitt liv sen? det är det jag funderar över och om jag ska gå på högskola i tre och ett halvt år vill jag vara helt säker på att jag verkligen vill göra det också.

Annars är det inte så mycket nytt som hänt. Vi skulle egentligen på kalas hos kusin i malmö ikväll, men både Pappa och syster är sjuka. Lite jobbigt eftersom jag verkligen inte kan bli smittad just nu, med tanke på praktiken och så.

Och by the way, fan vad jag saknar Pau!!! Inte längesen jag träffade henne egentligen men eftersom vi umgås så mycket så känns det direkt när vi inte träffats på nån dag. Du är verkligen min själsfrende ;) Massa kärlek till dig.

Nej nu får jag väl göra något vettigt? ;)

Pöss

Bildbomb!

Nu har jag försökt att uppdatera bloggen två gånger ikväll, med väldigt långa inlägg men det ha inte funkat så nu orkar jag inte skriva mer utan nu laddar jag upp lite bilder istället :)


Jag och min älskade Cecilia mitt under en av våra många skrattattacker <3

image4


Balen i nian. En helt oförglömligt rolig kväll!! <3

image5


The night of my life!!! Min 18 års fest!

image6


Du är bästa, jag är bäst, vi är bäst tillsammans!! <3

image7


Älskar dig min sköna höna!!! <3
Best friends for ever and ever!

image8


Tihi, enjoy :D
Bye bye

ååhhrr!!

Hade skrivit värsta långa inlägget men det bara försvann :/

Fastnar alltid!

Jag fastnar alltid här vid datorn, även när jag har bestämt att jag ska göra något annat. Vi började se en film nu ikväll men så skull jag bara "kolla" en sak här och så fastnade jag :P Och nu sitter jag fast. Ska upp 6.30 imorgon och åka till min kära praktikplats så jag bör nog komma i säng snart. men ack nej, här sitter jag nu ;)

Puss och kram julagran (som min kära chef brukar säga :P)

Blir irriterad!

Kanske lite tidigt att skriva ett irritationsinlägg men jag blir så satans irriterad på alla killar som tror att de kan behandla tjejer precis som de vill. Jag säger inte att alla killar är sånna, verligen inte. Men de som är de är så himla irriterande, jag fattar inte vad det är som får de att tro att de kan säga vad de vill. Och det känns precis som att det enda killar är ute efter är sex. Tre enkla bokstäver men det killar inte förstår är att för oss tjejer betyder det något!

Åh, ge mig drömprinsen!

Blir lättare och lättare ;)

Nu har jag till och med lärt mig att ladda upp en bild :D

This is me :)

This is me :D

Blogg?

Jag tänkte att jag skulle testa att starta en blogg, men jag vet inte om jag kommer förstå mig på det här eller om jag kommer vara duktig på att uppdatera den men det återstår att se :)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0