Färga håret :D

Äntlign ska utväxten bort ;D

Fina naglar..

Nu har jag superduperfina naglar igen :D Det blev franska denna gånge, nu kan hon bygga det också :D S kul är det att vara hemma hos dem :) Mys att träffa pojkarna en stund också. Nu sitter jag bara här, mittemot johanna och väntar på att Pau ska komma :) Sen ska vi göra oss i ordning för festen ikväll :D skojigt. Så fult att jag och johanna sitter här vi köksbordet med varsin dator ;) Sånna nördar ;) Men jag älskar dig ändå sötnos ;)

PUSS

Ont i magen.

Godmorgon!
Jag sitter hemma hos Pau, hon jobbar och hela hennes familj är borta :P vet inte riktigt var dom är och jag måste gå snart :S Hehe, får se hur vi löser det.. Ska bygga på mina naglar klockan tolv, och innan jag tar tåget tänkte jag hinna med en runda på HM. Har ju fått studiebidrag idag :D Nej nu måste jag kila.

Puss

Inte mycket..

Snart blir det träning.. Orkar inte riktigt eftersom det fortfarande gör ont i benet när jag hoppar och springer och så. Men jag gör det ändå :D Var sålänge sen jag tränade nu. Sen ska jag vidare till Hässleholm med Pau :) Sova där i natt..

Puss

Änglar och tatueringen

Usch, känns som jag börjar bli sjuk.. IGEN! Hopplöst. Det är så fort jag praktiserar några veckor. Jaja, ska inte klaga. Ikväll blir det tråning och mys med Pauline. Fy vad jag saknar Cizzi nu. Har så mycket jag vill prata med henne om. inget speciellt egentligen utan mer bara prata om allt möjligt.. Men jag unnar henne denna resan så mkt. Hon är så värd den.

Helgen då? Nja, inte så mycket palanerat förutom den efterlängtade haloween festen imorn, det ska bli massa kul! :D
jag ska klä ut mig till ängel!  :) Får lägga upp lite bilder sen :) Nu skulle man ju haft sitt blonda hår ;) hihi. Innan festen ska jag bygga min naglar hos Sara! det ska bli jätte kul :) Dels för naglarna men också för att träffa henne och hennes pojkar :)

Nej nu ska jag ge mig ut i regnet!
Bjuder på en bild av min nya tatuering :D

Puss


Suck

Fy vad jobbigt det är när man upptäcker att vissa saker inte alls är som man trodde. Fast att man egentigen kanske visste det innerst inne. Därför är jag så glad över att veta att man har sina vänner. Att dom alltid finns för en och ställer upp när man har det jobbigt. denna veckan har varit lite upp och ner. Har varit så skönt att ha Pauline då. Och fy som jag saknar Cizzi nu. Fast det inte ens har gått en vecka. :P Men gumman jag vill bara att du ska veta att jag är såå stolt över dig! Jag skulle aldrig kunna göra det du gör. Du är verkligen grym! Jag älskar dig!

PUUUUSS

Aj aj aj..

Hej!
Denna dagen blev inte alls som planerad. När jag vaknade hade jag så himla mcket mensvärk i både ryggen och i magen så jag kunde verkligen inte gå till praktiken. Istället kröp jag ner i sängen igen, sov till elva. Sen tog jag tåget in till Eslöv och fixade en grej och sen vidare mot Malmö. Dit Pauline följde med :) Först gick vi till pappas jobb, där fick vi hamburgaretallrik. Mums. Sen åkte vi till värnhem och handlade till farmor och sen vidare till farmor en stund. Har precis kommit hem och ska nu bara ta det lugtn så att jag orkar gå till praktiken imorn. I kväll är det Greys!! :D:D

Jag känner att det här är en sån dag som jag bara saknar alla.
Jag saknar farfar så jag skulle kunna gråta.
Jag saknar Cizzi (fast att jag träffade henne i fredags)
Jag saknar A.. Var så många månader sen nu..
Jag saknar Mamma..
Jag saknar Kristin..

Mm, jobbigt är det.. Vill bara kunna krama allihopa nu på en gång!

Puss




Jag, farfar och Johanna <3

Mys!

Tja!
Jag skulle ju tatuera mig idag. men det blev ingetning :( Tatueraren blev sjuk. sån otur jag har. Men men, jag åkte till Pauline iaf. Det var mysigt :) Nu är vi hos mig och vi ska äta gurka, morötter och dipp. Det ska bli mums. Och så ska vi se DH så klart :D Idag provade vi studntmössor i skolan. Det var jätte roligt :D Åhhh, vad jag längtar!! Tänk att jag ska ta studenten! :D Nej nu ska jag återgå till Betty..

En sak till, Saknar Cizzi!!
PUUUSSS

Bloggtorka!

Oj, jag har inte haft tid att skriva här på ett par dagar. Kommer ni ihåg hur jag klagade på hur tråkigt jag hade det när jag var sjuk? Ja, sen blev jag frisk och hujedamig vad det blev grejer att göra. Ända fram tills idag. OCh nu är man helt slut så man orkar inte plugga fast att jag borde göra det mer än något annat. Hmm, vad har jag haft för mig då? Jo i onsdags så var det praktik som gällde, lång dag. Skulle hålla i en aktivitet då min lärare från skolan skulle komma för att titta hur jag skötte mig. Men det gick jättebra :) Efter praktiken var det till att stressa in till Eslöv, Cizzi skulle öva någon konstig rulning på mitt hår :P Så där var man till klockan var sex, sen gick jag upp till Paulines prov och lämnade min dator (vilket är anledningen till bloggtorkan) det var nämligen så att jag hade fått virus på datorn :S men det är fixat nu :D Sen gick jag till stationen och där var det en massa problem med tågen. det var nån ledning som hade trillat ner mellan lund och malmö. Tåget blev en halvtimme försenat. Jag skyndade mig hem slängde i mig mat och sen tog jag bussen ut till Luddan där Sara byggde på mina naglar :) Det tog tre timmar men det var det värt :) Så alltså var jag hemma elva efter denna dagen, och stupade direkt i säng. Torsdagen lite mer stillsam, först praktik och sen mys med älsklings Pau i form av träning och sen cola och godis :D det är vi det :) I fredags var det mys hemma hos Cizzi tillsammans med Liv, cizzi och Maria. Så mycket vi hade att prata om! Det var mys :) Igår var jag först i Malmö på kalas hos farmor nästan hela dagen. Det var jätte mysigt. Efter det så kom Adam en sväng hem till mig , det var kul. Vi har aldrig umgåtts utanför skolan tidigare. Så det var en upplevelse :P haha. När han hade gått såg jag och pappa en film tillsammans. Sov ut idag, pluggat (inte särskilt mycket) och sen fick jag träffat Wilmer och Hugo en sväng och det var mysigt!! Och nu sitter jag här istället för at plugga :P
Nä nu får jag skärpa mig!

Puss Jenny


None    None


Första bilden är en gammal bild på mig och Pau och den andra är på mig, cizzi, lvi och maria :)

Finally.

Nu har jag äntligen bestämt hur jag ska göra imorgon. Jag ska gå till praktiken. Tidigare än vanligt dessutom. Behöver sluta tidigare så tänkte att det är bättre att gå dit tidigare också än att missa tid och behöva ta igen den sen. Jag ska nämligen till eslöv. Först lämna min dator till en vän som ska se om han kan ta bort viruset som jag har fått på den. sen ska jag till Cizzis salong. Hon ska prova en sak på mig inför sitt Gesell Brev (hur fan tavas det?! :P) det ska bli kul att träffa henne. Hon åker nämligen till London på söndag och ska vara där i tre veckor.. Hur ska jag klara mig?! Är iaf jätte glad för din skull gumman!
Nej nu ska jag ta ett bad och göra mig fräsch inför imorgon :D För jag kan lova er att jag är allt annat än fräsch just nu :D haha.





En bild på mig och min älskade Cizzi!

PUSS

Nytt..

Nu har jag försökt fräscha upp min blogg lite. Det var ju ett tag sen man var aktiv här. Har hänt en hel del sen sist. Har bland annat blvit brunett :D Trivs faktiskt jätte bra i det.
Idag har det inte varit någon speciellt händelserik dag. Har konstaterat att jag har virus på datorn, sett en dålig film, pratat med Pauline och Sara i telefon (inte samtidigt). Så kul det är att vara sjuk. Nja, inte om man tänker efter. Jag vill gå till praktiken imorgon. Missar så mycket om jag är sjuk just imorgon. Men jag vill inte gå dit om jag fortfarande är sjuk för jag vill inte smitta alla barnen. Men det är det som är problemet med mig. Jag vet ju inte när jag är helt frisk :/ haha, jobbigt värre. Nej nu ska jag se vad det blir för något till middag.


Bjuder på mina tre favoritbilder från Cypern!
Puss


       

GAAHH!!

Fy fan vad jag stör mig på killar! jag pallar inte! Jag orkar inte med att man inte förstår sig på dem. Varför kan de inte bara säga: Jag vill sluta träffas. Istället för att bara skita i en totalt. Undvika en var man än är. Jag menar väx upp för fan!

Ledig?

Idag har vi buffert dag, vilket innebär att man har tillfälle att ta igen prov som man missat. och eftersom jag inte har missat några så år jag ledig idag. Och självklart är jag sjuk på min lediga dag. var i sjuk igår också.. Jag som hade tänkt plugga en massa under denna dagen. Men nu orkar jag inte när jag är sjuk. Har sjukt mycket panik över alla arbeten och prov vi har nu..

åh, orkar inte tänka på det ens..

RSS 2.0