Tisdag

En bra dag idag. Förutom att jag inte får tummen ur och jobbar med projektet. fattar inte vad det är med mig och det jävla projektet. Men nog om det, detta inlägget skulle inte handla om det :) Utan det ska handla om min älskade klass! Fy vad jag tycker om er (nästan allihopa ;)) Vi har så roligt tillsammans. Värsta flumlektionen på svenskan idag. Det var kul :) Hände en massa roliga saker men det är så internet att det säkert bara blir tråkigt för er att läsa om :P Men en rolig sak var att Adam klarade sin uppskrivning idag :D Grattis Gubben ;) haha! Visste att han skulle klara det, men oj vad nervös han var innan han åkte ;) hehe. Ikväll har jag bestämt att jag inte ska plugga. Jag ska bara ta det lugnt, ska ta ett bad snart och sen ska jag krypa ner i sängen med rocky road och titta på en film :) Eller vänner ;) haha. KAn inte få nog helt enkelt :P

Puss Hejs!

Sötast :)

Kom på att jag har lite bilder frn när jag och Pau passade Nova för nån vecka sen.



Sötnosen efter bad - ren och fin :)



Mys med faster.



Mys.



Mys mys mys :)

Pusshejs

Woopsi ;)

Men hallå ;)
Juste man har ju en blogg, haha. Hade ja nästan förträngt ;) Nej men jag har så sjukt mycket att göra hela tiden just nu och när jag inte har det så är det inte det första jag tänker på att sätta mig här och blogg ;) Men det förstår ni säkert :) Livet rullar på iaf. Längtan efter studenten är så stor nu och det går inte att beskriva hur skönt det ska bli. Bara två månader kvar nu och vi fick studentmössorna förra veckan. Min är jätte fin och sitter som gjuten :) Var hos mamma i helgen och självklart blev det massa strul med studenten. Jag och Kristoffer (min halvbror som går fyra åriga på berga) tar studenten samma dag som mig och det har varit lite snack fram och tillbaka hur vi skulle göra med det. Men nu är det löst iaf. Skönt är det för jag vill inte ha en massa krångel med studenten. Är ju typ det enda jag har att se fram emot just nu ;) Förutom skolan så blir det sjukt mycket hockey på teve med. Håve har ju tagit sig till final i slutspelet och första matchen mot förjestad är nu på onsdag. Waah. Så jävla kul att dem har kommit så här långt :D nu ska vi ta sm guld! Jadå :D hihi.

Nej sova nu kanske, eller nåt :P

Pusshejs!



Ny ego bild ;) haha

Håve - Rögle

Tänkte bjuda på bilder från min helg i jönköping :)




















Ett djupt andetag.

Hej!
Jag känner mig helt tom i kroppen. Allting känns fel. Jag måste ta ett djupt andetag och börja om nu. Jag vet inte alls vad det är i heller. Sover så dåligt om nätterna och har väldigt vårt för att somna också. Jag förstår inte varför jag känner så här. Har en klump i bröstet. Jag som mådde så bra precis efter lovet. Fattar inte alls vad det är med mig. Antar att jag är mer skoltrött än vad jag vågar känna efter. Jag är så trött på att varje dag ser likadan ut. Jag behöver förändringar i mitt liv. Jag vill faktiskt flytta hemifrån också. Trodde aldrig att jag skulle känna längtan efter det. Men det gör jag. Jag känner att jag vill ha ett eget liv. Och själv kunna styra över det. Usch ja.

Men det är bara att kämpa på nu. Det är bara tre månader kvar. Är det någon som kan förstå det? Att om tre månader tar jag studenten. Det är ju helt sjukt overkligt. Och det kommer bli helt underbart.

Puss

RSS 2.0