BästisMys!

Nu är jag i hässleholm. Precis nu när jag skulle skriva att mensvärken faktiskt har blivit bättre så kom den tillbaka :/ aja, den försvinner väl snart. Har faktiskt pluggat lite här också. Vill verkligen ha MVG på detta provet så det gäller att råplugga imorgon.
Som vanligt kunde jag och Pauline inte låta bli att köpa godis. haha. så vi har bara suttit och mumsat i oss det och tittat på tv hela kvällen. DET är vad jag kallar mys :) hihi.

Nej nu  ska jag vara social igen!
Hörs imorn!
Haj

Söndag!

Varför känns söndagar alltid lika trista?
Har iaf haft en riktigt mysig helg, Liv har varit mest inblandad :)
I fredes var vi här, jag, Liv och Maria. Vi åt jätte god mat och pratade en massa :)
På lördagen följde jag med Liv hem. Vi hade en mysig dag med Livs lilla syster Sigrid!
hon är så mysig :) Tre år är hon och hon har blivit så stor!
Hoppar gärna studsmatta om vi säger så ;) hehe.
Vi lagade god mat och tittade på film.
Idag har jag en väldans mensvärk och det är INTE kul :(
Jag ska laga mat och sen ska jag hem till Pau!
Hoppas mensvärken ger med sig snart.

Sara vill att jag ska passa hennes barn och jag är jätte glad! :) hihi
Alltid lika kul med barn ju :)
 Hörs senare!
haj

Fredag!

Äntligen fredag! Uhh, så himlans skönt! Nu har jag BKF och och jag ska göra mitt arbete om skilsmässa..
I helgen blir det mest lugnt och skönt med plugg inklusive! Nu måste jag börja arbeta!
Hörs senare!

Haj

Nelly.se

Om ni vill titta på en massa klänningar som en vanlig tonåring inte har råd med så gå in på NELLY.SE.

:D
Haj


EN MÅNAD KVAR!

Förresten glömde säga att imorgon är det bara EN MÅNAD kvar tills vi ska till Cypern, och fyfan vad jag längtar!!! WAAAH! :D

Hade aldrig vågat!

Tittade nyss på sanningen ögonblick på femman och jag hade aldrig vågat vara med där! Vissa saker vill man faktiskt hålla för isg själv ;) haha

Usch, skulle pluggat idag egentligen. suck. men så blev det inte. Får plugga som fan i helgen istället. För på detta provet SKA jag har MVG :D haha

Haj

Livet är inte rättvist, inte alls!

Dagarna bara flyter på, och ibland "glömmer" man liksom bort att ens farföräldrar är ganska sjuka. eller ja mycket sjuka. Men i dag blev jag påmind. Och nu kan jag inte "glömma" det igen. Livet är så orättvist. Varför dem? som alltid har varit friska och världens mest underbara farmor och farfar.. Jag blir så ledsen..

Det som påminde mig var att jag läste en blogg om en flicka som heter Moa, Moa är fem år. och hon är hur söt som helst. Moa har cancer. Det gör mig så ont när jag läser hennes blogg och jag har tänkt på henne massa gånger idag. Kämpa på! Verkar vara en flicka med underbart hjärta.

Läs bloggen och visa att ni bryr er.
Moahenriksson.blogg.se är adressen..

Får väl göra något vettigt nu!

Haj!

Mys dag!

Inatt sov jag hos Jessika, vaknade vid elva och stack hem direkt. Vid tolv hämtade mamma mig och vi stack till frostavallen och promenerade i två timmar, det var riktigt härligt :) Efter det så stack vi till city gross. Chillade sen i några timmar och vid sex kom Maris,  Liv och hennes pojkvän och hämtade mig , vi stack till orup och käkade mumsig pizza :) Efter det så stack vi hem till Maria nån timme och spelade Biljard :) Riktigt lyckad dag :)

Imorgon blir det mys med bästaste bästis :)

PUSS

Jag har även klippt mig :)

452456-35

Längsen nu!

Nu var det verkligen längesen jag skrev här. Har liksom inte orkat bry mig men känner nu att jag vill skriva av mig lite. Har varit i Blentarp idag, hos min bror som fyller 24! det var jätte mysigt. hans flickvän är så otroligt trevlig :) Vi snackade lite Thailands planer och så. Får se om det kan bli nåt för mig men jag är verkligen tveksam till om jag kommer ha råd med det. tror inte det tyvärr.

Igår var vi alla tjejorna hos Sara plus två trevliga grabbar ;) haha Det var väldigt mys, med grillning och god dricka och massa prat. Oh, och innan des var jag med Pauline när hon tauerade sig! Så himla fin den blev. hon är så sjukt modig, sa ingenting alls. jag kommer dö när jag ska göra min. Har varit ett par mysiga dagar med min sötnos! Och imorgon får jag träffa både Liv och Maria. Även Cizzi ett tag , vi ska käka på orup när hon jobbar :D Möjs!

Höres snart igen!

image33
image34


RSS 2.0