Saknad.

Saknaden är så stor just nu. Du ska ju vara här med oss farfar. Jag vill ju att du ska se mig ta studenten, berätta för dig när jag kommit in på högskolan. Hur konstigt kommer det inte vara när du inte sitter i din vanliga plats i soffan på julafton?! Det kommer svida i mitt hjärta. Som det gör nu. Tårarna bara rinner.. Du fanns alltid där för oss, i vått och torrt. Men nu är du borta.. Det var så jobbigt ifredags, Johanna fick höga betyg. Betyg som hon har kämpat för hela hösten. Hon kommer komma in på den skolan hon vill nu. Och den första man ville berätta det för var dig. Men det kunde man inte för du finns inte mer. det har gått nästan fem månader nu, men det känns som det var igår pappa ringe och berättade att du hade gått bort.



Jag saknar dig farfar..




..Så det gör ont

Monday

Halloj!
Yes idag är det måndag, en riktigt seg sådan. Började skolan klockan åtta. Gud vad det är kallt ute på morgonen. Det är annu jobbigare att gå upp då. Sen slutade jag redan elva. Vi had egentligen projekt och skulle åkt till malmö för att fixa lite grejs. Men Jessica kom inte till skolan för hennes mormor hade blivit sjuk. Stackars <3 Så då åkte jag hem. Gjorde ingenting i typ två timmar och sen sov jag i två. Pappa kom hem, jag åt.. Gjorde ingenting en stund till och nu sitter jag här.

Hade två prov idag och dem gick bra, det blir nog G iaf. Och i detta fallet nöjer jag mig med det :) har ett prov till imorgon. Smart som man är har jag int börjat plugga. Men jag är såå seg. Och inte alls på bra humör idag. Jag saknar kärleken. Att den ska vara så långt borta. Det suger.. Aja nothing to do.

Helgen var underbar. Om man räknar bort världens tråkigastjobbigaste söndag. Men fredag lördag var bra. Mest lördag. Fy vad roligt vi hade på björket. Vi var hemma halv fem. Så sent hr vi nog aldrig varit ute och festat till innan. Men det var skoooj :D Har alltid väääldigt kul med Pauline ju :) elle är kul hon med :)

Efter imorgon är det rätt chill på skolfronten.. Men jag vet inte jag, är inte så överförtjust i julen detta året. Har väl sina förklaringar men jag tycker det är tråkigt att det är så för jag har alltid tyckt om julen innan ju. Aja, ska bli väääldigt skönt med lov iaf.

Nej nu måste jag kasta ett öga på engelska provet.

Bjuder på några bilder från lördagen :)



Jag och Pauline :)



Mumsigt :)



SNygging :D



Jag och söteElle



Tre söta partypies :)

Puss!

Over and out.

Hej.
Nu lämnar jag in handduken. Jag pallar inte plugga mer denna veckan. Men jag anser att jag har gjort mitt bästa så nu får det bli som det blir. Jag ser verkligen inte fram emot min halvtimmes långa redovisning imorgon men det är bara att bita i det sura äpplet. De blir bra. Sen så blir det skönt med helg. Jobb, fest och plugg. Ska träffa farmor på söndag också. Och cizzi :D Yeeey :D

Puss

Den sover..

Hej.
Ja, min fot sover och det är så sjukt obehagligt. Vakna! haha. Hur är läget med er? Med mig är det fint, jag har fkatiskt hållt mig frisk idag ;) Det var slappedag i skolan idag. Började 8.05. Trodde jag ja. Håla till halv ett. Gjorde lite arbeten. Med betoning på lite. Sen låg jag och degade i soffan tills de andra slutade sen gick vi och käkade och sen var det bian på svenskan. Filmern var jätte bra. The freedom writers. Riktigt bra. Sen hem, jag och Besse gick till Höörs pizzeria och jag fick jobb :D wiiie. Gutt :) Börjar på fredag.. Sen mötte jag pappa och vi gick några ärenden. Kom hem vid sex åt och chillade lite. Nu försöker jag plugga :P haha. Måste bli klar med alla APU uppgifter och ett annat arbete :)

Back to work.

Pösss

No more.

Heeej!
Jag glömmer ju nästan bort att titta in här ibland och skriva. hehe. Får skärpa mig. Vad händer då? Nja inte mycket mer än att jag har varit sjuk till och från i snart tre veckor. Var i skolan igår och mådde hur bra som helst. Men inatt vaknade jag av att jag mådde illa och sen kräktes jag flera gåner. inte alls kul! Avskyr det här. Nu får det vara slut på alla sjukdomar. Nu ska jag vara frisk läääänge :) Sådeså. Imorgon blir det skola iaf och det ska bli så kul. Ska bli så skönt att träffa alla. Vi har ju haft praktik ett tag nu och på måndagar har klassen inga lektioner tillsammans. Så imorgon bli första dagen på länge som vi ses :)

Resten av veckan kommer bestå av skola och plugg. Vi har så otroligt mycket just nu. Ska bli så skönt med jullov och sen väntar en roligt månad. Mycket roligt händer i januari :) I helgen blir det först mys framför idolfinalen med någon kompis. Vet inte riktigt med vem än. Förmodligen Mel. Längesen jag träffade henne :) Sen på lördag blir det utgång med Pauline. Ingen lussevaka iår. Jag pallar inte riktigt jägers längre. Känns så fjortis :P Men på lördag blir det party :D som vi ska dansa :) hihih.

Ha det fint.

Pusss

Dont understand.

Asså jag fattar ingenting. Hur fan fungerar killar? Någon måste hjälpa mig för jag förstår inte hur dom tänker. Gäller inte alla killar men väldigt många. Jag fattar liksom inte. Är det svårt att vara trogen eller? Svårt att respekter någon som jag iaf trodde var en vän till dig. För fan. Visa respekt och var inte så jävla ego.

Jag bryr mig inte.. Det är lugnt. För jag bryr mig faktiskt inte. En sak förvånar mig dock. Men det är ditt val. Visa för fan att du klarar av det denna gången bara.

Och tänk på en sak, kom inte springande till mig sen.

Sorry för ett tråkigt inlägg. Men jag var bara tvungen. Gaaah. Blir så förbannad. Men men. Nu är det ute ur systemet :)

Pösss

Lurad!

Ja visst, nu är jag frisk. Alltså ingen feber inget halsont. Men vad fan får man på köpet? Jo en jävla dunderförkylning. Det suger. Jag kan inte andas. Jag som trodde man äntligen var frisk.

Kort inlägg. Inget att säga antar jag.

Ha det gutt!

Pöss

RSS 2.0