Skrämmande.

VAr det någon som såg filmen på kanal 5 nu klockan nio? Helt sjukt att sådana grejer faktiskt händer. Det var en verklighetsbaserad film som handlade om en mamma som förlorade sitt barn i en brand. Hon var dock helt säker på att barnet inte hade dött för hon såg att sängen var tom men ingen trodde på henne. Sex år senare hittade hon sitt barn. Alltså var det någon som kidnappade henne. Helt sjukt! Får så ont i magen när jag ser sådana filmer? Vem i världen kan göra något så fruktansvärt grymt!? USCH!

Nej måste sova nu börja jobba klockan åtta imorgon bitti, var bara tvungen att skriva några rader om detta.

Godnatt och sovgott!

All alone.

Idag har det varit en riktig slappedag, ibland är det så skönt att bara vara ensam. Oftast är det tråkigt men ibland behöver man verkligen bara vara för sig själv, så har det varit idag. Några kompisar har hört av sig och frågat om vi ska göra något men idag orkar jag inte. Ska snart ta ett bad och sen ska jag krypa upp i sängen men chips och dippa framför en bra film :) Lite söndagslyx :)



Saknad <3

Mina tatueringar!

Tänkte visa er mina tatueringar, har ju gjort en till nu :)

Här är min första :)





Här är min andra :)





Fides, spes et cáritas = Tro, hopp och kärlek

HAT!

Måste bara skriva ett litet hatinlägg, det är ingenting allvarligt så ni behöver inte bli oroliga ;)

MEN FYFAN VAD JAG HATAR MYGGOR! Bläää. Vad ska de egentligen vara bra för? Finns det något som dem är bra för? Jag har ingen aning men jag kan iaf inte komma på något. Jag vet inte hur många myggbet jag har just nu på min stackars kropp men jag vet att det är iaf minst tio. MINST! och det kliar så jag vet inte var jag ska ta vägen. haha. Usch vilket I-lands problem, här sitter jag och klagar på myggor när det finns männsikor som har det så mycket värre i livet. men jag ska iaf vara glad för att det inte är värre än att jag har lite myggor här och var på kroppen ;)

PUUUSS

090705

Usch vilken usel bloggare jag är :P FÖRLÅT! hihih. JAg vet bara inte vad jag ska skriva :P Inte så mkt som händer för tillfället, jag jobbar en massa nu. Känns väldigt bra att tjäna en massa pengar :D Men självklart är det ganska kämpigt att gå upp om mornarna och sen att jobba när solen skiner och alla ens kompisar är iväg och badar, men hey de får inte värsta feta lönen om nån månad ;)

Imorgon går jag inte på min fjärde vecka (låter som jag är gravid men det är jag inte, haha :P nej, fjärde jobbevecka såklart.) och sen har jag bara sex veckor kvar. Det ska nog gå fint :) Jobbar dock tre helger i rad nu och det svider lite men vafan, man får tänka på pengarna ;)

Nej nu ska jag fortsätta att slappa, är så enormt sliten plötsligt. Får ta vara på min lediga dag :D

Puss!

RSS 2.0