Stockholm nästa! :D

Hej!
På lördag drar vi ätnligen till stockholm och ska titta på HV71 :D Det ska bli skit roligt. Lagt en del pengar på det där också. Men tror ni inte man vaknar och är sjuk? Förfan, det är så jävla typiskt mig asså. Jag skiter i vilket, jag ska dit och jag ska ha kul som fan :D Sjuk får jag vara sen. och nu, frm till imor´gon kväll, sen måste jag bli frisk :)

PUSS

Get a room?!

Asså det är en sak jag har funderat på. Visst är det gulligt när ett par kanske sitter och pussas lite offentligt. Men var går gränsen? Igår när jag och Pauline var i Lund, påväg till bion så stod det först två ungdomar (16 år kanske) och hånglade mitt på trottoaren. Vi bara: det var väl sött men de kan väl åtminstone stå vid sidan?! jaja, vi gick vidare. Hämtade våra biljetter på bion. Gick vidare mot mc donalds. Och vem tror ni står mitt innanför sörrn och grovhånglar? haha, vi bara men herregud. Gick och beställde vår mat. När vi kommer upp och sätter oss så sitter dem vid bordet mittemot och bara strular ihjäl sig. Oh my good! Get a room! Det var faktsikt riktigt äckligt. Man sitter liksom och äter och så sitter dem så. Vi sa flera gånger till varandra att varför går de inte bara hem och har sex?! för man såg på dem att dem ville det. Nä usch, det var faktiskt inte kul. Ibland kan sånt vara sött, men det finns faktiskt en gräns.

Örrrrteee!

Hej!
Nu är de bara ett par få timmar kvar här i Ume. Och jag har haft det väldigt bra här. Tankarna har kunnat skingrats lite och jag har fått prata ut väldig mycket om olika saker. Det är så skönt när man pratar med någon som vet hur man menar. Vi ha haft en mysig vecka. Mest tagit det lugtn, pratat och druckit te. Som ni förstår är jag väldigt skånsk om man jämför med Bodil. Så båda vi två håller på att härma varandra. Och det roligast av allt är när hon säger örte på skånska :P haha. Välsigt internet det där men gud vad jag skrattar. Nej gud vad jag trivs att vara här, men samtidgt så ska det bli skönt att få komma hem. Krama om Pauline och alla andra. Men jag kommer sakna Bodil väldigt mycket. Det är så tråkig att vi bor så långt ifrån varandra. Bodil är den enda kusinen som jag har en sån här vänskaplig relation till. Men vi har bestämt att hon ska försöka komma ner till min student i sommar. Om inte annat så ska hon komma ner innan 09 är slut ;)

Det som har varit extra skönt nu när jag har varit här är att jag har inte tillåtit mig själv att tänka på allt det jobbiga som har med skolan och sånt att göra. Men nu när det vankas hemresa så kommer tankarna smygandes tillbaka. Men jag måste kämpa och tänka positiv. Om fem månader tar jag studenten. Fy fan vad jag är bra!

Sen mitt senaste inlägg så har jag fått tänka på det här med killen som fanns i mitt liv. Trodde jag iaf. Men nu är han borta och även omn det känns jobbigt att tänka på det så känns det ändp bra. Det var inte meat att det skulle bli vi helt enekelt.

Nej nu ska jag ta vara på den sista tiden här.

Puss!

Det var det.

Jag vet inte var det var , om jag var kär eller vad fan jag var. Vet inte om vi var på g eller om vi nästan var tillsammans men vad jag vet är att nu är det inget mer iaf. Om jag nu inte var singel innan så är jag det nu. och faktiskt så känns det bra. Det var bara så krångligt ändå. Ingnting som var för egentligen. Men herregud du är 23 år, hur svårt är det att berätta hur du vill ha det? Nej, istället hör du inte av dig på mer än en vecka, du blockar mig på msn och är allmänt konstig. För fan, väx upp. Jag trodde inte att du var som alla andra. Istället var du precis som alla andra. Det vi har haft eller det var kanske ingenting? Men det betydde iaf något för mig men uppenbarligen inte ett skit för dig. Känner mig så sjukt dum asså. Vad fan, är det så här det ska vara eller? I så fall skiter jag i det. Jag vill ju bara bli behandlad med respekt och kärlek men så blir allt bara fel. I alla fall så slutar jag leta nu. Han kommer när han kommer. Nu ska jag bara vara jag och gå färdigt skolan och ha kul med mina vänner.


Två nördar med te och naturgodis :D

Ja, vi sitter här vid varsin dator och myser :D Dagarna går faktiskt skit fort. Men jag har det bra här :) Men som man säger är faktiskt sant. Borta bra men hemma bäst. Dessutom så saknar jag Pauline så mycket. det är ju bara för att hon behöver mig så satans mycket just nu. Men när jag kommer hem så ska jag prioritera henne ett tag :) Hon behöver det. Vi ska lägga oss i tid idag, och imorn efter praktiken blir det plugg. Kan inte slappa mer nu :P På fredag blir det Bio :D Roligt.


Puss




Vad var det som hände nu? Du bara försvann. Jag saknar ju dig. Varför är det så svårt?

Nu är jag här!

Hej!
Ja nu är jag framme hos min härliga kusin här i Norrland :D Resan igår gick faktiskt väldigt bra. Jag träffade två killar på tåget mellan sthlm och Sundsvall. De var väldigt trevliga och resan gick fort. en av dem åkte en bit med mig på bussen också. Och de var mer hemma här i Norrland så de hjälpte mig att hitta till buss och dylikt. Kusin mötte mig på busstatinen och sen gick vi och åt. Vi började även se en film men var knappt lönt för vi pratade bara sönder den :P

Idag sov vi länge och sen gjorde vi vid oss och åkte en sväng till stan. Det är en trevlig stad :) Jag köpte två tröjor på gina och sen åkte vi och handlade mat. Vi åt länge och snackade mycket. Har musat i oss te och choklad också :)

Med andra ord jag har det väldigt bra :) Men Pauline ringde förut och berättade något tråkigt. Jag önskar så att jag var hemma hos henne nu när hon som mest behöver mig. Men det handlar ju baraom en vecka :) Jag älskar dig gumman och jag finns alltid här för dig!

Nej nu är det sängen.

Puss

X2000

Jajemen, nu är påväg, tror vi stannar i Norrköping nu. Är framme i stockholm om lite mer än en timme. Då ska jag byta tåg till sundsvall. Än så länge går det bra, men jag är väldigt trött men kan inte sova. Försöker göra det på bussen i eftermiddag istället. För då lär jag inte kunna ha datorn. Blir så trångt.

Har tittat på Crossroad, älskar verkligen den filmen. Sen har jag sett två avsnitt av vänner också ;) Men nu chillar jag och lyssnar på musik och tittar lite rundor på internet. Inte mycket som händer där vid den här tiden ;) hiih. Nej nu ska jag chilla vidare. Hörs senare.

en sak till förresten, det är första gången som jag åker X2000 hihi :D

Puss

Jag vill inte.

Jag vill inte gå till skolan imorgon. Känner mig som ett litet barn som skulle vilja hålla tempen under lampan för att få stanna hemma. Men grejen är den att det är min sak att avgöra nu när man inte är liten längre. Så egentligen hade jag kunnat lägga mig under täcket och ignorera skolan imorgon. Men då kommer den ändå vara där på fredag och då måste jag ta itu  med det jag missar imorgon på fredag istället. Dessutom har jag en viktig redovisning imorgon. Den största anledningen till att jag vill stanna hemma. men nej, jag är duktig. Jag biter i det sura äpplet och asar mig iväg till skolan.

Puss!

What a week.

Hej!
Vilken vecka detta är alltså. När man kommer till skolan i måndags så får man reda på att det är två av ens klasskamrater som var med i den hemska bilolyckan mellan Hörby och Svensköp i lördags natt. Det var inget kul alls :/ Ganska orolig hela dagen.  Men som tur är kommer båda att bli bra :) Somnade när jag kom hem från skolan. Asså jag är som en bebis :P Sover typ varje dag efter skolan. annars är jag helt slut. Massa plugg blev det också i måndags för igår hade vi prov i Religion. Det gick nog hyfsat iaf :) Igår efter skolan tog jag mig i kragen och gjorde klart ett arbete som ska in imorn. Idag förbereder jag redovisningen.

Bodil ringde idag, kan inte fatta att det är på lördag jag åker. Båda längtar :) Ska bli så kul att se hur hon har det i Umeå och ska bli så kul att praktisera där. Imorgon ska jag iväg till Lund och hälsa på Lotti på sjukhuset. Sen blir det hem coh packa packa packa. Inte så kul om jag har allt kvar på fredagkväll :)



Bjuder på en bild av mig och kusin Bodil från i somras på Kiruna festivalen :)



Ha det finast.
Puss

Hur vet jag att jag är kär?

Det pirrar till i kroppen när jag tänker på honom, och det är liksom som ett tryck över bröstet när jag tänker på hur långt borta han är. Han dyker ofta upp i mina drömmar och ibland börjar jag prata om honom rakt ut i luften, så ingen förstår vem jag menar. Varje gång någon loggar in på msn hoppar hjärtat ett extra skutt och jag tittar snabbt vem det var. Kan någon hjälpa mig, för jag har aldrig varit kär förut. Låter det som att jag är det?

Jag vet inte vad som händer riktigt, vi känner ju knappt varandra. Eller gör vi det? Det enda jag vet är att jag önskar att du var här nu och hela tiden.

900111

Ja, idag var det nitton år sedan jag föddes. Alltså är det min födelsedag idag :D

Grattis till mig! hihi.

Puss

Ready to go!

Nu är Pau här och vi har ätit god lasange. Vi har precis gjort oss färdiga och ska alldeles strax gå till tåget.
Det ska faktiskt bli väldigt roligt ikväll, var inte så taggad innan men nu är jag fan i mig! :D

Heja HV!

Puss!

Dumma säng.

Hej!
Jag hade ställt min klocka på åtta idag, för jag skulle åka in till Cizzis salong och pierca mig i öronen, eller vad man säger :P Bara sånna vanliga hål för jag har faktiskt inte det :P hehe. Men, jag kunde verkligen inte gå upp imorse, det gick inte. Så jag fick skicka iväg ett sms till Cizzi. Så typiskt. Nu ångrar jag mig verkligen. Men men, får stå mitt kast.

Ska gå en sväng hem till Cizzis mamma snart och hämta en resväska som jag ska låna när jag åker till Umeå. Sen blir det en lugn dag, kanske lite plugg. Det är väldigt behövligt men ack så tråkigt att plugga en lördag!! I eftermiddag kommer Pauline, ska äta här och sedan ska vi åka vidare till hennes bror och kolla hockey och så :) Mycket trevligt .

Nej, nu blir det frukost.

Pusss!

<3




Because i love you, and i miss you. <3

Besvikelse

Ja, vad ska man säga?
Jag blev väldigt besviken idag, på någon som står mig nära och som jag älskar oerhört mycket.
Det är ingenting hon har gjort mot mig, nej det är något som hon gör mot sig själv.
Jag är inte sur, inte arg eller på något sånt sätt. Jag är ledsen, förvånad och besviken.
Och bara precis för att jag älskar dig. Jag bryr mig om dig och jag är rädd om dig.

Hmm, ja oj vad jag är besviken..

Blandad kompott.

Det händer så myckt hela tiden, men jag glömmer liksom bort att jag har ett ställe där jag kan skriva ner det. Så tänkte att jag skulle göra en lista på allt nu :) I brist på annat att göra denna fredagskväll :)

Lovet var UNDERBART! jag har nog aldrig sovit så länge på dagarna förut. Vände på dygnet helt och hållet, det var inte så bra. Men det var så skönt att utnyttja dygnet maximalt. Gjorde massa mysiga och roliga saker med mina älskade vänner. Att jag vände på dygnet  vill jag nog skylla på en viss person som höll mig inne på msn om nätterna ;) haha. Men åh vad jag njöt av detta lov. Älskar att kunna dela loven med min Pauline också. Vi har så extremt kul tillsammans.

Jag har insett en sak, detta är min sista termin i grundskolan. Jag har haft mitt sista riktiga jullov och det är så pass lite dagar kvar så att man kan räkna dagarna i almenackan. Jag pratar så klart om dagarna fram till studenten. För studenten är någonting som jag längtar efter mer än någonting annat just nu. Det är det som går runt och runt i huvudet, vem ska jag bjuda? I vilken bil ska jag åka? Med vem? vem ska köra? bla bla bla. Det är ju faktiskt fem månader kvar så jag får nog förskjuta de tankarna lite.

En annan sak som har fastnat i hjärnan som är lite mindre rolig är det här jädra projekt arbetet. det är som en sten som har fastnat i bröstet och den kommer sitta där natt och dag fram till den 14:e april då skiten ska vara inlämnad. vad jag än gör och vad jag än tänker på så ligger det där i bakgrunden. Jag har en jätte bra idé och vi har börjat men jag känner mig liksom inte tillräckligt motiverad för att det ska vara något annat än pina, plåga och tortyr! Jag orkar liksom inte. Låt mig slippa. Dessutom är det ju verkligen inte det enda i heller. Åh, Jag. Vill. Ta. Studenten. NU NU NU NU!!

En annan sak som jag har insett under jullovet är att min farfar är död. Han är liksom död. Han finns inte mer och jag kommer aldrig att få träffa honom igen. (åtminstone inte här). Jag vet, han dog för fem månader sen men det har tagit mig så lång tid att faktiskt inse att han är död. Det har tagit mig så här lång tid att sluta säga Farmor och farfar. Men en annan sak som jag har insett är att han finns alltid hos mig, han kommer alltid finnas i mina tankar och mitt hjärta. Love you forever.


En annan sak.. Är jag kär? <3


Det bästa just nu är ändå att jag ska åka till umeå om en vecka! Gud vad jag längtar. Det ska bli så skönt att komma ifrån allt. Även om det bara handlar om en vecka. Dessutom ska det bli jätte kul att få umgås med kusinen min. Ja jag längtar helt enkelt.

Nej, nu får jag ge mig. Det blir kanske ett inlägg till senare istället :)

Puss och kram jenny





RSS 2.0