Jag är frisk!

Hej!
Äntligen är jag frisk. FINALLY!!
Imorgon blir det praktik och det ska bli så roligt. Har saknat mina barn ju :D hihi.
Det är så mysigt när man kommer tillbaka om man inte har varit där på ett tag. Det är alltid en flicka som lägger huvudet på sne och säger med sin ljusa gulliga röst: Vi har saknat dig Jenny.
Man blir alltid så glad då :D Ska bli skönt att ha någonting att göra på dagarna igen.
Nästa vecka kommer bli MINST sagt händelsefull. Jag ska praktisera hela veckan och inte bara ons-fre. Och det är ju långa dagar. Det är åtta timmar och dessutom ska vi handleda en etta som ska praktisera denna vekcan. Det ska faktiskt bli roligt. Dessutom har jag sjukt mycker läxor och arbeten som måste göra och en kväll ska jag på arbetsintervju i Malmö. Spännande :) Skulle egentligen dit idag men var ju sjuk :/ Helgen nästa vecka är redan fullbokad också. Blir tjänsternas helg. På fredag ska jag passa min lillasyster för mamma och bosse ska på julbord. På lördag ska jag hjälpa till att servera på min kompis mammas fest. och på söndag ska jag passa Hugo och Wilmer :) Det ska bli roligt! Tur det var denna veckan man var sjuk :P haha. Hade blivit jobbigt annars..

Nej nu ska jag fortsätta kolla på vänner. Överraskande va? ;) haha



Bjuder på en bild av min älskade vän Maria! Fy vad jag saknar henne! Min barndoms bästaste bästis. Älskar dig min vän!


Pusss

Sucks to be sick.

Hej!
Ligger och tittar på vänner. Det är så tråkigt att vara sjuk. Har ingenting att göra och jag orkar ju inte göra något speciellt heller. Febern har nog sjunkit lite nu, men jag har fortfarande väldigt ont i halsen. Det är så jobbigt när man ska svälja.. Har precis fått i mig två mackor och ett glas vaniljyoghurt. Det värsta med att vara sjuk är att jag missar min praktik och det är bara två veckor kvar! inte ens det :( Åh, jag blir så ledsen. Orättvist är vad det är! Aja, nu ska jag sluta deppa..
Jag ska faktiskt försöka plugga lite idag, om jag orkar..





Bjuder på en bild från nians bal! Vilken kväll det var. Snart är det dags för studentbalen och jag hoppas att den kommer bli ännu bättre!

Pusss

By the way..

Jag ska till Umeå i vecka fyra. Jag ska bo hos min härliga kusin i en vecka smatidigt som jag praktiserar på en förskola! Fy vad det ska bli roligt. Jag behöver verkligen komma här ifrån. Kyla ner mig lite ;) Det ser ut som att Januari kommer bli en bra månad. Först min födelsedag, sen Umeå och kanske invation med Pau och gänget.. Det hade varit kul att tillbringa lite tid med min lovely bästis utanför skånes gränser :D som sagt, Januari kommer bli en bra månad. Först ska jag bara överleva December ;)




Har till och med bokat biljetterna :D Har dock inte betalat dem än ;) haha

Godnatt.
Puss

Man kan inte bli annat än glad..

.. Av att spendera tid med den här killen! :)





Jag är sjuk, tyck synd om mig :( Nu ska jag sova..

Pusssss


Some Love.

Jag vill bli kär. Jag vill vara kär. Jag vill att någon ska vara kär i mig. Jag vill ha kärlek. En pojkvän. Någon som bryr sig om mig. Någon som vaknar på morgonen och det första han tänker på är att han är tillsammans med mig. Varför kan jag inte få det? Jag vill inte verka desperat, jag anser att jag inte är det. Men är det så mycket begärt egentligen? Att man vill ha lite kärlek. Och jag menar riktig kärlek nu. Inte bara såndär kärlek som killar verkar vara bäst på. träffa en tjej, säga massa fina ord till henne, få henne att falla, ha sex med henne och sedan bara låtsas som att hon inte finns. Jag säger inte att alla killar är så här, definitivt inte. Jag vet jätte många killar som är hur bra pojkvänner som helst. Men de är ju upptagna, eller hur? Finns det inga bra killar kvar där ute? Eller är det bara så att jag inte har träffat någon?

Jag vet att jag är en tjej med ett bra hjärta. Jag vet att det är lätt att älska mig. För jag är sån. Jag är snäll, omtänksam, pålitlig. Och jag säger inte det här för att skryta eller liknande. Men det är så. Jag måste skriva ner det för att själv tro på det. Trots allt det där så är det ingen kille som har upptäckt det. Men jag slutar inte hoppas. Och jag vet att en dag så står han där i dörren. Och då kommer han att ha en stor plats i mitt hjärta. För jag gör aldrig något halvdant, älskar jag någon så gör jag det med hela mitt hjärta.

Jag har tänkt på detta idag, jag tror att jag tänker på det för mycket. Jag måste lära mig att slappna av, för det är då han kommer dyka upp.

Killen som älskar Jenny.

Bloggtorka!

Hej!
Jo jag lever. hehe. Men har varit mycket de senaste två dagarna. Igår var det skola och jag var påväg till sationen troende att jag skulle ha engelska och psykologi. Men så kommer jag till sationen. Tåget är inställt. KUL! Går över till pågatåget och där står in svenska lärare och då slår det mig! Det var ju idag som vi skulle skriva uppsats på fyra timmar! Och det hade jag glömt! Fick ju panik. Men det var bara bita i det sura äpplet och snällt sätta sig i aulan och skriva (Jag var dessutom försenad eftersom tåget var inställt!) Så där gick jag in och satte mig när alla redan satt och skrev. Det var lite pinsamt. Men det gick över rätt snabbt när jag såg att det fanns nio olika ämne att välja på!! Hallå, hur ska man kunna välja då. Och alla var typ lika trista. Men efter typ en halvtimme lyckades jag välja. Det gick helt okej tycker jag. satt nästan tre timmar och hade sjuk skrivkramp när jag var klar. Hoppas på VG iaf :) Sen var jag och Jessica faktiskt duktiga med vårt projektarbete. Satt i skola till två och sen åkte jag snabbt hem om och duscha och sen åkte jag till Pau och såg Sex and the City med henne och Mel. Den filmen är så sjukt bra!

Idag var skoldagen ganska lång, har bara slappat sen jag kom hem och tittat på vänner. Är så sjukt trött, och börjar få mensvärk också :/ USch. Jag hatar det. Speciellt när vi praktiserar. Fast jag ser ändå fram emot att praktisera var så längesen nu i och med att jag var sjuk förra veckan.. Saknar ju de små ungarna ;)

Nej tillbaks till vänner ;)

/Jenny

Sova?!

Ja, jag vill sova, men jag kan inte :( Hade redan stängt ner datorn och allting. men jag hatar att ligga och vrida mig så jag satte på den igen. Hatar när jag inte kan sova, ligger och tänker på alla jobbiga saker. Fan varför gör jag. *Puttar undan tankarna* Pallar inte. Måste måste sova nu.

Godnatt!
Jenny

Vet ni vad?

Jag saknar faktiskt Hugo och Wilmer. Det är dem pojkarna som jag passar lite då och då.. Var ett tag sen jag träffade dem nu och de är ju så härliga! Jag blir liksom så glad när träffar dom. Älskar ju barn , och det är så kul när barn tycker om mig :) hihi.

Nej nu har jag legat och kollat på en hel skiva av vänner (fyra avsnitt) och ätit ett halvt marabou. Shame on me. hehe. Så vad ska man göra nu då? Hade faktiskt varit väldigt skönt att gå och lägga sig. men redan? Känner mig som en gammal tant. Sov ju i över två timmar i eftermiddes också. haha. Men det är skönt att vara utvilad till en n y vecka. Denna veckan har jag tänkt  vara duktig också. Ska träna minst tre gånger denna veckan. Synd bara att Pau inte kan träna. Men jag SKA ändå. hihi. sen ska jag ta skolan på största allvarliga allvar. Nu är det inte många veckor kvar till jul, men jag kan lova er att jag har sjukt mycket kvar att göra innan dess. Men det går. Jag kan, jag är duktig! (Måste intala mig det nu)
Nej nu ska jag faktikst röja lite på mitt rum, senast tioär det jag som ska vara nerbäddad i sängen :)

XOXO Jenny

Bli medlem!

Vill bara påminna er om att bli medlem på denna grymma sidan! Gratismode, man kan få upp til tusen kronor i presentkort!

http://www.gratismode.se/?c=6599 

Kom igen nu, det kostar ingenting :D

Konstigt.

Det är konstigt det där med söndagar. För även om man har väldigt mycket att göra på söndagen, till och med mer än vad man gjorde på lördagen så är söndagar alltid så tråkiga.. Man känner liksom att veckan är slut och man kan inte riktigt njuta av sin sista lediga dag för man vet att det är dags för vanlig måndag näsra dag. Jaag tror många tycker att den värsta dagen på veckan är måndagen, men jag tycker inte det. Jag tycker det är skönt med måndagar, då har man liksom en helt ny chans på och få en bra vecka. Speciellt om den förra veckan inte var bra. Som i mitt fall. Hade ingen bra vekca förra veckan, så nu vill jag bara ha måndag så jag får en ny chans. Tänk vad härligt att man får 52 chanser per år :) hihi. Fast ändå vill jag inte ha söndag, fast denna söndagen har ändå varit relativt bra. förra söndagen, Oh My God. Det var ingen bra söndag. Så denna är faktiskt fin om man jämför, speciellt om man jämför med de andra dagarna denna veckan.. Det är nog det som avgör om jag får en bra söndag eller inte. Är de andra veckodagarna dåliga så kan söndagen bli ganska bra. Men har jag haft en jätte bra vecka - Piss söndag. Och vet ni vad jag helst vill ha? Underbar vecka och en dålig söndag :)

Vilken veckodag tycker ni är värst? 

Nu ska jag smälta den goda maten och sedan gå ner och hyra film med pappa , bra avslutning på en helt okej söndag :)

Söndag.

Hej!
Idag är det söndag, och det är inte min favorit dag direkt. Inte någonstans. Hatar söndagar. Jag har alltid sån döndags ångest. Det suger. Men Än så länge har den här söndagen varit bra. Jag gick upp redan nio (!). idag igen, det var faktiskt lite jobbigt. Men sen kom Cizzi och Roin och hämtade mig sen körde Robin oss till Eslöv. Där var vi på Cizzis salong, jag blev klippt :) Det blev jätte fint. Tack Lina! Sen åt vi på Subeay och nu ligger jag här.. Är massa trött. Skulle vara skönt med ett nap. Men vet inte om det är lönt egentligen. Blir så seg sen. Resten av dagen blir nog chill. borde plugga och borde städa men tror inte att jag kommer gör något av det faktiskt :P haha. fast man vet ju aldrig..

Nej vad sägs som ett avsnitt av vänner? ;)

XOXO

Godnatt!

Jag säger godnatt nu mina vänner. Jag är trött, ont i huvudet och helt gråtsvullen. Men jag lär inte gå och lägga mig på ett tag ännu. Men jag lär inte blogga mer ikväll.
Så godnatt på er!

Puss och kram

None

I love you, with all my heart. <3

Turbulent.

Ja, en minst sagt turbulent kväll. En hel del tårar. But no more. Jag klarar det.

Festsugen!!

Give me PARTYYY! :D



En av de underbara festkvällarna i Cypern!



Ibland blir det lite för mycket, men det är kul ändå :D




Love to party!




Underbara 18-års fest :D




No comment ;)

Åh, älskar att festa med mina vänner!


Klump i bröstet.

Jag är en glad tjej, en tjej som ställer upp, jag är snäll, jag har en underbar pappa, underbara vänner, underbara syskon. Jag har ett bra liv. Men ändå, hur jag än vrider och väner på det så har jag dendär klumpen i bröstet. den är ganska liten och den känns inte hela tiden. Men den är där. Och det räcker. Jag förstår bara inte varför. Jag har det bra. Jag trivs med mitt liv. Jag vet vad jag ska göra i framtiden, jag vet hur jag vill att min liv ska bli. Det enda som egentligen fattas i mitt liv är en pojkvän. Och det kan man klara sig utan. Så varför, jag undrar V A R F Ö R finns den där klumpen där? Och varför försvinner den inte? Jag vill inte att den ska finnas där. Jag slutar ju skolan snart, jag borde vara lycklig över allt det jag har framför mig. Och det är jag ju.. eller? Åwrh!

XOXO

Depp Jenny

Lördag.

Tjo!
Nu har jag äntligen landat. Är ute hos mamma i sätofta nu. Ska äta god middag och slappa här ikväll tänkte jag mig :).. Dagen idag då? Jo det har faktiskt varit en väldigt rolig dag! Jag tycker att det är jätte roligt att berätta om programmet jag går och typ vara en förebild för de som vill börja. hihi :) Jag fick berätta hur det är att gå BF, vilka olika kurser jag läser, hur det är med APU och vad jag vill bli efter gymnasiet. Jag tyckte att det var väldigt roligt att få berätta i och med att jag tycker att det är så kul och att jag trivs en massa med det :) Det blev dock en ganska lång dag. Jag var inte helt ensam, som jag trodde jag skulle vara. Jag träffade bland andra Mikaela :) Hon är så söt hon, och hon är ur duktig på att fotografera. Det var därför hon var där, för att ställa ut sitt UF företag. Påväg till stationen gick jag förbi Cizzis salong, så jag gick inte där och snackade med dem ett tag, sen tog jag och Cizzi tåget hem tillsammans :)

Nej nu ska jag läsa lite bloggar!

XOXO

Mot skolan.

Godmorgon!
Jag kan ju erkänna att jag är mindre pigg på att åka till skolan idag, för det första känner jag mig inte riktigt bra, för det andra så är det lördag, för det tredje så är jag den enda från hela klassen som kommer vara där.. BUHU! Men men, det blir säkert trevligt ändå. Det blir ju vad man gör det till. Och jag ska ha trevligt :)

Hörs senare!

XOXO

Sleeptime.

Nej nu måste jag sova. Ska upp imorn ju, börjar nästan ångra att jag sa att jag kunde ställa upp ;) haha. Nej men det ska faktikst bli ganska kul. Har varit en mysig dag, konstig, men mysig.

Bjuder på en söt bild på mig och min trötta katt ;)



Godnatt!

XOXO

Att man aldrig tröttnar!

Jag tröttnar aldrig på Vänner! A L D R I G! Jag älskar den serien. Jag kan se den om och om igen. Och det bästa med den är att jag blir så himla glad när jag tittar på den.. Jag glömmer allt som är jobbigt just för tillfället. Och jag skrattar så mycket till det! Jag vet inte hur många gånger jag har sett det. Har sett alla tio säsonger minst tre gånger. Sen har man ju sett vissa avsnitt ett tiotal gånger. Men jag älskar det. Massa mycket :) Så det är mitt tips till er om ni har en tråkig söndag till exempel.. Man kan köpa de tio säsongerna seperat. En säsong kostar 200 kr och man kan köpa dem på HemmaKväll och skivlagret som exempel. Jätte bra julklappstips också :D Man kan se ett avsnitt utan att ha följt det, det som är så bra också :)




Jag borde egentligen sova nu, för jag ska ju till skolan imorn, men jag är fast vid vänner ;)

XOXO

Jippie!! :D

Åh, titta så fin min blogg har blivit :D Massa glad. hihi. Tusen gånger tack Linda!

Lindaslya.blogg.se :D

Åh, vad fin den är :D:D:D

Idolmys.

Tjo!
haha, nej jag har inte tagit tag i mitt liv ännu. Ni gissade rätt. Men eftersom jag har en ganska tråkig och planlös helg framför mig så tänkte jag att jag kunde ta tag i det då istället! Ha! Idag har jag bara degat och tittat på vänner. Men jag är ju faktiskt sjuk, så jag tycker att det kan vara tillåtet då. :D Det finns någon som tränger in i mina tankar hela tiden, men jag skjuter undan dem. HELA TIDEN! OCh jag tänker inte ge upp. Du ska ut ur mitt huvud!

Annars då? Jo nu sitter jag i syrrans lägenhet. Eftersom vi båda är sjuka så tänkte vi äta något gott och sedan titta på Idol och äta något onyttigt :D Mamma, syster och Bosse kommer också hit för idoltittande :) Mysigt. Imorgon blir det skola. Öppet hus, men det ska faktiskt bli kul! :) Jag vill få ungdomar att bli intresserade av mitt program. Det är ju hur roligt som helst att gå barn och fritid. Så om du går i nian och inte vet vad du ska välja. Så kom till berga gymnasiet imorgon. Mellan tio och två! :D

XOXO

Ta tag i mitt liv!

Jag känner mig helt tom.. Jag vet inte varför men jag mår inte bra just nu. Utåt sett gör jag. Förutom de här olika "sjukdomarna" som kommer och går. Men jag tror att jag har fått en höstdepression eller något... Tycker inte att någonting är kul. Känner mig bara så uttråkad.. Har inget kul att se fram emot (så känns det).. Det är en sjukt jobbig känsla eftersom att jag inte vet var den kommer ifrån. Jag pallar inte ha det så här. Det är så oerhört trist. Jag måste rycka upp mig. Ta tag i mitt liv. Göra det till något roligt. Och det är bara jag som kan påverka det.. Allting blir ju vad man gör det till. Eller?
Konstig nog så känner jag såhär, att jag pallar inte md det här sista året i skolan. Jag tycker bara att det känns onödigt. Jag vill komma igång med mitt liv nu. Börja på högskola, flytta hemifrån(?), starta upp ett eget liv. Jag känner mig så redo för allt det där nu. Men nejdå, jag måste gå trean klart först, göra ett projektarbete, gå på balen, ta studenten.. Som det känns nu ser jag inte ens fram emot allt det där som egentligen är så himla kul. Som jag har längtat efter i hela mitt liv. Fattar inte alls varför jag känner så här nu. Åh.. Nej vilket deppigt inlägg detta blev.. Jag kommer tillbaka när jag hat tagit tag i mitt liv.

XOXO

Att leva med en tonåring.

Halloj!
Jag och pappa skojade med Johanna förut.. Hon mobbade mig för att jag hade så lite läsare på min blogg och att jag bara skriver om tråkiga saker. haha. så då sa jag och pappa att jag kanske skulle skriva om hur det är att bo med en jobbig tonåring ;) haha. Skämt åsido. Men jag tänkte att det kunde vara en rolig idé ändå. Fast utan jobbig i rubriken. hihi.

Det är faktiskt inte så farligt som man kan tro. Även om det är en del dispyter oss emellan dagligen. Men jag kan ändå inte tänka mig att bo utan henne. För visst hon kan vara jobbig och pain in the ass men jag vet att jag också kan vara det. Men hellre att jag lever med det än utan alla de mysiga sakerna. Som när vi sitter i min säng med vars en dator i knäet och tittar på vänner.. Eller när vi sitter och äter och har hur kul som helst utan anledning. Eller när vi tränar tsm och bara börjar skratta och båda vet precis vad det handlar om utan att prata om det.. Det som bara systrar kan ha. Och jag kan ärligen säga att en syster är en bästa vän. Älskar dig Johanna :)
Tycker du att min blogg är roligare att läsa nu då? ;) haha

Puss!

GratisMode.se

Gå in och bli medlem på www.gratismode.se/?c=6599

Halloween festen!

Jag sitter och vänta på att Pauline ska komma, sen ska vi iväg och träna. Under tiden tänkte jag lägga upp bilder sen festen i fredags :D




Me. Like the angel I am ;)


Nej detta tog för lång tid :P Kommer fler bilder en annan dag.
PUss

Fullspäckad dag.

Hej!
Idag skulle det blivit e fullspäckad dag. hade tänkt åka till farmor och hälsa på och gå i stan och köpa nya skor. Men nej.. Jag orkade inte!! haha, nej men det var faktiskt så att jag sov hos Marielle inatt. och det var så himla skönt att sova imorse så vi orkade inte gå upp.. Var uppe vid tolv. och när jag kom hem var klockan närmare ett så då kändes det inte lönt. Hoppas på att få åka till Pauline istället.. Men hon svara inte på mitt sms ;) Men hon jobbar så jag klandrar inte henne :) Jag och Marielle hade supermysigt igår. Tittade på film och krängde ;) Men framförallt så pratade vi en massa. Och det var jätte skönt! Nej nu ska jag bomba paulines mobil ;)

Puss puss

Saker som gör livet lättare att leva.

När jag gick från skolan idag så gick jag och tänkte på att det imorgon redan är tre månader sen farfar dog. Tiden har gått så otroligt fort. Och gud vad jag saknar honom, så väldigt mycket. Men jag vet att han har det mycket bättre nu än vad han hade precis innan han dog. Nu slipper han lida, och han ser oss, det måste han göra. Han ser hur bra det går för oss i skolan, han ser hur mycket vi gör för att hjälpa farmor och hur mycket vi saknar honom. Det måste han göra. Och när jag tänker på det så blir det genast lite lättare.. Att sen tänka på hur många människor jag fortfarande har runt omkring mig som jag älskar och som älskar mig gör det ännu mycket lättare. Speciellt en människa som förgyller mina dagar är Pauline. Gud, vad skulle jag göra utan henne? Det finns inte. Utan henne hade jag absolut inte varit samma människa jag är idag. Hon förstår mig som ingen annan. Detsamma gäller Cecilia. Dessa två människor måste vara två av de bästa och mest underbara människorna som finns på jorden! Det är ni som gör det möjligt för mig att älska livet! Jag älskar er!

Tiden går för fort.

Godmorgon!
Nu är det redan söndag, sista dagen på lovet. Och jag gillar inte ens söndagar.. Dom är alltid likadana för mig. Jag gör aldrig någonting på söndagar. det är så trist, blir ofta en dag då jag har bestämt att jag ska plugga en massa. men jag gör aldrig det. jag bara sitter och tänker nej jag orkar inte. men idag måste jag. har psykologi läxförhör imorn som jag har skjutit upp hela lovet. så jag måste plugga. det jobbiga är att jag har svårt att fatta detta kapitlet också.. Men det ska nog gå. Nej usch, detta känns som det kommer bli en deppig dag. Var vid minneslunden igår, det var rätt jobbigt. Det är när man är där som det slår en att han faktiskt inte finns mer.. Lite jobbigt. Och fy vad jag saknar Cizzi. Olidligt. Har så mkt jag vill prata med henne om ju.. Men nu är det bara en vecka kvar! En lång vecka kommer det bli, tur är att jag är ledig på tisdag.. Det ska bli skönt. fast att jag precis har haft lov ;P

nej nu måste jag komma på något vettigt att göra denna trista, deppiga söndag. Åka till London kanske? ;) haha, i wish..

Pusss

RSS 2.0