Ljusare tider

Jepp, nu börjar det gå mot ljusare tider och allt börjar kännas mycket lättare. Dock är jag så sjukt trött. Känner mig helt slut. Jag är liksom färdig med detta kapitlet i mitt liv nu, så känns det iaf. Men det är lite mer än en månad kvar nu och jag ska kämpa! Kommer klara detta, och jag ser så mycket fram emot min student. Kommer bli den bästa dagen i mitt liv. Fast just nu vill jag bara sova. I helgen blir det VILA!! Som fan. hehe, ska vara med bästaste med :) Men vi kan vila tillsammans. hihi. Förre helgen när vi var så sov vi typ i en timme :P När hennes mamma kom hem så sa hon: Jaha så det är det här ni gör när ni är? SOVER? haha :P Vi gör ALLT tillsammans :D haha, okej inte riktigt :P Men typ ;)

PUUUSSS!!

Krav och förväntningar

Jag mår inte så bra just nu. Jag vet inte varför heller. Eller jo, jag vet nog. Det är så mycket på samma gång hela tiden. Ibland önskar jag bara att jag kunde få vara för mig själv och bara mig själv för en stund. Få andas ut utan en massa krav och förväntningar. Alla förväntar sig att jag är den ordentliga tjejen, tjejen som får bra betyg och som alltid är snäll mot alla. Genom att alla tror det så vågar man aldrig göra bort sig. Men jag är en vanlig människa precis som alla andra. Jag har väl också rätt att göra misstag? Eller? Ibland känns det inte så. Jag tycker det är orättvist. Det kan kanske låta konstigt att jag klagar över att alla har goda och höga tankar om mig. Men precis som alla andra så är jag trött på skolan, jag orkar inte mer och det blir inte lättare av att alla förväntar sig att jag får höga betyg och säger saker som "Äh, vad klagar du på? du får alltid MVG" Jag får inte alltid MVG, jag får oftast VG och ibland bara G. Får jag ett MVG blir jag överlycklig, jag har alltid varit en människa som har ftt kämpa för saker och ting här i livet, jag får inget "gratis". Jag är bara så trött på att hela tiden försöka vara den "perfekta" både hemma och i skolan. Varför kan jag inte bara få vara Jenny? Detta är inget påhopp på någon, det är bara mina tankar som jag måste få skriva ner för jag orkar inte ha dem inom mig mer.

Jag vet att det inte är någon som gör det här med flit. Det är ingen som vill såra mig eller få mig att må dåligt. Det vet jag. Men jag mår dåligt, och detta är en sak man inte gärna vill ta upp. Speciellt inte hemma. Jag är ju alltid den lätta, den snälla och den som vill alla väl. Hur förklarar man en sån sak? Jag säger inte att pappa ställer höga krav på mig om skolan, nej det gör han verkligen inte och det har han aldrig gjort heller. Han är den som stöttar mig mest när det gäller skolan och han vet att jag alltid gör mitt bästa och jagvet att han tycker att det räcker. det som känns jobbigt är att jag hela tiden jämför mig med min syster och tänker att "så lät han inte mig göra" o.s.v Och jag vet att jag måste sluta att tänka så, för vi är helt olika människor och man kan inte uppfostra oss på samma sätt. Men jag antar att jag har svårt att förstå och inse att det är så.

Ingen som läser detta behöver känna sig påhoppad, enda anledningen till att jag skrev det här är för att det är precis så jag känner just nu, plus en massa andra saker. Jag känner bara att jag måste få ut det. Och det är väl det man har bloggen till?

Puss!

Loov!

Jeppsi, visst har man lov nu och det är gött med sovmorgon och detdär. men oj vad stressad jag känner mig över detta satans projektarbete. Jag kommer aldrig hinna bli klar i tid!! :( Joo, får inte tänka så. Jag klarar det. Det måste jag göra ju! :)

Igår var Kristin här och vi gjorde pannkakor och mös. Jobbigt när man inte bor ihop med sin lillasyster. Hade velat träffa henne varje dag. Men men. Så är det. Vi träffas ju så ofta som det går vilket inte är jätte ofta nu mera eftersom jag har så mycket att göra. Men hoppas på att det blir bättre i sommar och sen när hon blir äldre.

Mitt projektarbete handlar om sagans betydelse för barn och vetni, jag har aldrig tänkt på hur viktigt det är att läsa för sina barn. Enligt de böcker jag har läst så måste man läsa för sina barn jätte ofta och gör man det så kan detta hjälpa dem med läsinlärning. Och det bir väldigt svårt för ett barn att lära sig läsa överhuvudtaget om barn inte för höra en massa sagor under sin barndom. hehe. Jag tycker det är väldigt intressant iaf. :P Hoppas ni inte dog av tristess av att läsa det inslaget.

Nepp back to friends ;) Love that show!

Pusshejs

Underbara lördag!

Haft en helt underbar lördag. Hade en väldigt bra fredagskväll också för den delen. Och allt har jag att tacka min underbara Pauline för :D Söta plinplin :) Igår blev det väldigt spontan utgång till jägers tillsammans med Adam och Pauline. Väldig roligt hade vi :) Först var vi hemma hos Pauline storebror i Eslöv och såg den andra finalserie matchen mellan HV71 - Färjestad. Tyvärr blev det förlust till Håve :/ Men det tar vi igen imorgon :D Vi hade iaf väldigt kul igår. Dör av skratt flera gånger om när jag umgås med Adam. :D haha. Han är så rolig han. Han försökte att härma Paulines dialekt men det gick inget vidare för honom. haha, gubben då :P Men Adam försvann ganska snabbt inne på jägers tillsammans med en tjej ;) haha.
 
Hem inatt, somnade vid halv fyra. Pauline vaknade redan nio och därför gjorde jag med det :P Men vi åt en god och stadig frukost :) Sen åkte vi till Eslöv och Pauline blev klippt av Cizzi. Kul att träffa mitt Cizzi hjärta också :D Sedan åkte jag och Pauline vidare till Lund och hade en hur mysig dag som helst. Vi åt cheesburgare i solen, chillade, solade och snackade en massa :) Jag hittade även en studentklänning :D Jätte fin är den :) Hem vid fem. åt en jätte god middag med pappa och nu chillar jag för jag är så trött :)

Ha en fin lördagskväll.

Pusshejs

RSS 2.0