Hej hopp!

En sak jag har tänkt på (ja, jag vet jag tänker ALLDELES för mycket) men jag har iaf tänkt på en sak och det är att jag har klagat alldeles för mycket på den sista tiden. Det känns som att det är det enda jag gör. Jag klagar på skolan och jag klagar på att han jag tycker om bor helt långt borta. Jag ska fan börja koncentrera mig på det som är bra i mitt liv istället :) Jepp, från och med nu. Idag har jag haft värsta slappedagen någonsin. Har inte ens klätt på mig idag :P haha. HAr legat i min sägn och slösurfat, tittat på vänner och skrivit på min psykologiuppgift. Är nästan klar nu :D Sen har jag och Johanna bakat piroger till middag. Pappa är jätte sjuk så vi fick hjälpa honom med det idag. Det var faktiskt väldigt kul, mycket skratt ;) haha Nej nu ska jag göra klar psykologiuppgiften :)

Bjuder på en bild fårn förra helgen, visst är vi snygga? ;)


Hur gör man?

Jag får inte ut dig ur huvudet. Det går liksom inte. Jag vill bara vara hos dig, i dina armar, pussa och krama dig.. Det känns som en sten i bröstet när jag tänker på hur långt borta du är. Varför kan du inte vara här, hos mig? Eller jag hos dig. Jag vill ju så gärna. Ingenting kommer kännas helt bra förrän jag får träffa dig igen!

Håll mig hårt eller släpp mig helt.

Det händer mycket hela tiden, är sjukt stressad över allt som har med skolan att göra. Måste ta mig i kragen. Men jag orkar inte mer. Jag vet att jag inte får säga så men det är så det är. Men skitsamma, jag fixar det.. jag klarar ju allt. haha. Nej men jag försöker, och oftast så fixar jag det. Jag behöver bara ha lite tro på mig själv. Har iaf kommit igång med projektarbetet nu. haha. Grattis till mig liksom, mindre än två månader kvar men ändå. Jag klarar det ;) Jag måste ju. Finns liksom inga alternativ. Har lov nu. Försöker vila en massa så att jag orkar de sista månaderna. Än så länge går det bra med vilandet. Känns verkligen att jag behöver det. Helgen var roligast på länge, iaf lördagen. Ohoj vad jag och Pauline hade roligt. Dansade konstant ända tills dem stängde. Och vetni? Jag var HELT nykter :D Och ändå var det den roligaste kvällen på länge, och jag har aldrig påstått att jag inte har kul utan att dricka, men såå kul? :D Det var kanon :)

Ihh, den 28:e bär det av till Jönköping igen! Heja Håve!! :D

Nej, orkar inte mer, Puss på er.

Grattis fining!

Idag fyller finaste Hugo tre år!




Och imorgon ska jag hälsa på han och hans fina lillebror! Och deras fina föräldrar. MYS!

GRATTIS SNYGGING!

Hur får man bort den?

Hur får man bort den klumpen som ligger i magen? Den som bara blir större och större. Hur får man bort den?



Så här känns det iaf inte..

Nu får det vara nog!

Hej!
Igår var jag och mina tjejer på jägers. Vi hade skit roligt, både på förfesten, i taxin och på jägers :D Trots en del intriger. Men en sak som var mindre roligt var att jag mådde inte så bra. Det är den där jävla alkoholen. Jag tål inte den. Dem sista gångerna vi hat festat så har detvarit likadant. Jag mår inte bra av det. Och jag vet att jag har roligare utan. Så nu har jag bestämt mig för att sluta dricka alkohol på ett tag. På obestämd tid så får vi se hur det blir :) Men jag kommer fortsätta att festa och ha kul med mina vänner för det har jag utan alkohol också. Ännu roligare eftersom jag bara mår dåligt av det. Det är väldigt tråkigt att man måste sitta ner den sita timmen för att man är så trött och illamående. så det får bli fanta i fortsättningen, ja tack! :D Idag har det arit slapp på hög nivå. Är riktigt trött och sliten. Vill inte tänka på vad som väntar denna veckan.. Aja, det är bara att kämpa. Bara fyra månader kvar ju!

nej nu ska jag chilla vidare.

PUSS

I wisch I could be this happy inside too!


Im in love!

.. Jag är kär! och nej jag är inte kär i en kille, för jag bojkottar dem för tillfället. jag är kär i HV71 :D Ishockeylaget alltså ;) Fy fan vad vi hade kul i lördags! Man bev så lycklig när man stod i klacken och sjöng! Det var som att alla bekymmer var som bort blåsta! Vilken känsla. Allting var underbart, bussresan, matchen. Men bussresan hem hade vi kunna sudda ut ;) haha. Men gud så roligt vi hade. Underbara människor också. Speciellt Ooooskaar ;) hah, eller hur Pau? :P En del dryga människor fanns där också dock. Speciellt andreas som trodde att han var något! Haha. Tack så mycket för helgen Pauline, Dolle, Ante och Thimmie :) Haha, en av de roligaste sakerna (det finns måååånga) var när vi stannade vid vägen på väg upp till jönköping för ante behövde bajsa! :D Och sen: Servetterna tog slut! hahah! Nej det var en oerhört rolig helg :) Gör gärna om det igen! Håve är bäst kisom :D

Puuuuuss

RSS 2.0